MENU


Openingstijden

Vrijdag 14 juni: 12:00 tot 19:00

Zaterdag 15 juni: 11:00 - 19:00

Zondag 16 juni: 11:00 - 18:00

Toegang

Kosten voor een toegangsticket zijn € 7,50 via de website en € 10,00 aan de kassa. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Wij vragen u vriendelijk de aanwijzingen van de organisatie van Art Laren voor en tijdens uw bezoek aan Art Laren op te volgen. Tijdens uw bezoek aan Art Laren gelden enkele regels:

  • Om toegang tot Art Laren te krijgen moet u een (digitaal)ticket hebben;
  • Kom alleen als u geen verkoudheidsklachten en/of koorts heeft;
  • Honden zijn welkom mits aan de lijn;
  • Gooi afval in de daarvoor bestemde containers;
  • Volg de instructies van de organisatie.

Locatie

De Brink in Laren (NH)

Route en parkeren


BEZOEKERS | 'I LOVE LAREN'


Laren is een bijzonder dorp met een uitgebreid winkelaanbod, kunst en cultuur, Singer Laren, de Brink en heerlijke restaurants. Het dorp biedt veel voor bezoekers. Laren staat bekend om zijn statige basiliek, de bijzondere winkels, schilderachtige historie en mooie natuur.

Het meest kenmerkend is misschien wel de groene Brink: het centrum van het dorp, met de Coeswaerde, de vijver waar op de terugweg van heide of enggronden de schapen en koeien konden drinken.

Vanuit de Brink waaieren straten uit in de richting van de heide en engen. Dat maakt de structuur van het dorp uniek. Rondom de Brink vindt u gezellige terrasjes, restaurants en het winkelgebied van Laren. En de gezellige poffertjeskraam bij de hoofdingang van Art Laren.

Het is deze Brink met zijn bijzondere sfeer waarop 'Art Laren | Kunst op De Brink' plaats vindt.
Op deze unieke buitenbeurs voor moderne kunst treft u gerenommeerde galeries uit Nederland en daarbuiten aan. Zij bieden de bezoekers een grote variëteit aan moderne en hedendaagse kunst voor iedere 'beurs'.

Laren, centraal in Nederland gelegen, is makkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Zie de route.


ART LAREN | KUNST OP DE BRINK

Beleef een heerlijk dagje uit!