MENU

DEELNAME INFORMATIE

Deelname staat open voor galeries in moderne en hedendaagse kunst. Deelname aan Art Laren is een uitgelezen kans om uw werk aan te bieden aan kunstminnend Nederland. De beurs in het Gooi heeft een krachtige uitstraling en biedt de juiste ambiance aan een kapitaalkrachtig publiek. Zo geven zowel regionale als landelijke pers (Radio 1 en 4) de beurs alle aandacht. De beurs geniet ook publiciteit in diverse advertenties op social media, kranten en kunstmagazines.

Plaats en datum

De kunstbeurs Art Laren wordt gehouden op de Brink te Laren (NH). De publieksdagen zijn 16, 17 en 18 juni 2023. De openingstijden van de beurs zijn vrijdag 16 juni van 12:00 tot 19:00 uur, zaterdag 17 juni van 11:00 tot 19:00 uur en zondag 18 juni van 11:00 tot 18:00 uur. Op  donderdag 15 juni wordt de beurs officieel geopend met een besloten Preview van 18 tot 21 uur . Op 16 juni wordt er een haringparty georganiseerd van 17.00 tot 19.00 uur. Deze events zijn voor genodigden van de standhouders, sponsoren en de Stichting Art Laren.


Stands

De organisatie stelt aan de deelnemer een paviljoen van 12x4m (buitenmaat), een paviljoen van 8x4m(buitenmaat), en/of een paviljoen van 4x4m(buitenmaat), ter beschikking, afhankelijk van de wens van de deelnemer. Paviljoen is voorzien van een stabiele en solide paneelvloer. Met de wens van de deelnemer met betrekking tot de standplaats wordt, voor zo ver dat mogelijk is, rekening gehouden. De Stichting Art Laren is echter nooit verplicht de door de deelnemer aangegeven voorkeur te honoreren. Voor een overzicht van de beschikbare stands klikt u op deze link

Inrichting

Ten behoeve van inrichting en presentatie, draagt Stichting Art Laren zorg voor uniforme wanden, vloerbedekking en verlichting in de paviljoens (12 spots voor een 12x4, 8 spots voor een 8x4m en 4 spots voor een 4x4m). De stroomvoorziening (aansluit-waarde is maximaal 1.250 Watt per tent). De kosten van additionele inrichtingswensen zijn voor rekening van de standhouder. Stichting Art Laren draagt zorg voor een naambord van de galerie op het paviljoen of tent en 3 naambadges per deelnemende galerie.

Deelname randprogramma

Het randprogramma van Art Laren omvat dit jaar een tentoonstelling van jong en aanstormend kunsttalent in the Artist Lounge in de grote tent bij de entree van de beurs. De Artist Lounge bestaat uit 4 geschakelde grote pagodetenten waarbinnen diverse stands beschikbaar worden gesteld. De stands bestaan uit uniforme houten expo wanden  bespannen met grijs flanel en zijn in alle gevallen circa 2,5 meter breed en 225 cm hoog. Per wand van 2,5 meter is er een grote spot. Deelname aan de Artist Lounge staat open voor jonge en startende talentvolle kunstenaars. Gekozen kan worden uit diverse stands, klein (2,5 meter breed) middel (5 meter breed) en groot (7,5 meter breed). klik op deze link voor de plattegrond van de Artist Lounge. 

Inschrijven voor Art Laren 2023

Inschrijving is mogelijk door middel van een volledig ingevuld Art Laren digitaal inschrijfformulier. De definitieve overeenkomst tussen Stichting Art Laren en de deelnemer ontstaat door de toezending van een deelnamebevestiging door Stichting Art Laren aan de deelnemer. Deelneming kan afhankelijk zijn van het oordeel van een door de Stichting Art Laren te benoemen selectiecommissie. Stichting Art Laren heeft het recht om deelneming aan de beurs zonder opgave van reden te weigeren. U kunt zich inschrijven door middel van het invullen van het digitale inschrijfformulier via onderstaande link.

INSCHRIJVEN


Heeft u vragen over de vele mogelijkheden, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen via info@artlaren.nl

Informatie over voorwaarden deelname opvragen

Vul uw naam, e-mail en eventueel uw telefoon nummer in om de Algemene Voorwaarden en informatie over de Stands en de Prijzen te downloaden.

Art Laren gebruikt uw gegevens uitsluitend voor deelname aan Art Laren 2023.