MENU

DEELNAME EN KOSTEN ART LAREN

Art Laren dankt u hartelijk voor uw belangstelling in onze prachtige beurs Art Laren 2019. Uw deelname is een uitgelezen kans om uw werk aan te bieden aan kunstminnend Nederland. De beurs in het Gooi heeft een krachtige uitstraling en biedt de juiste ambiance aan een kapitaalkrachtig publiek.

Formulieren en informatie

Informatie opvragen

Mogelijkheden

Uw deelname aan Art Laren 2019 is ook een podium voor uw expositie. Zo geven zowel regionale als landelijke pers (Radio 1 en 4) de beurs alle aandacht. De beurs geniet ook publiciteit in ons eigen Art Laren Magazine, diverse advertenties op social media, kranten en kunstmagazines.

Al vanaf € 1400,00 heeft u een plek op de grootste openlucht kunstbeurs van Nederland, in het Gooi.

De inrichting bestaat uit een stevige vloer met vloerbedekking, verlichtingsspots en harde wanden bekleed met flanel in de standaardkleuren zwart 9350 of antraciet 9800. Andere kleuren flanel zoals gebroken wit 0300, lichtgrijs 9900 en ecru 0009 op aanvraag tegen meerprijs vanwege de extra benodigde onderlaag.

Als exposant kunt u zelf een korte omschrijving op de site plaatsen en foto's uploaden: een foto/logo op de galerie-overzichtspagina en - afhankelijk van de standgrootte - 3, 6, 9 of 12 foto's per deelnemer op de 'eigen' pagina.

Heeft u vragen over de vele mogelijkheden, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen via info@artlaren.nl.

Informatie over deelname opvragen

Vul uw naam, e-mail en eventueel uw telefoon nummer in om het inschrijfformulier en de Algemene Voorwaarden te downloaden.

Art Laren gebruikt uw gegevens uitsluitend voor deelname aan Art Laren 2019.