MENU

DEELNAME EN KOSTEN ART LAREN

Van vrijdag 15 juni tot en met zondag 17 juni 2018 is de Brink in Laren weer het toneel van Art Laren. Art Laren, in 1995 gestart als Kunst op de Brink, is uitgegroeid tot een toonaangevende en succesvolle openlucht kunstbeurs. Dit jaar voor de 23ste keer!

Jaarlijks bezoeken gemiddeld 12.500 bezoekers deze gratis toegankelijke beurs in het centrum van Laren. De deelnemers presenteren een grote verscheidenheid aan kunst. Alle hedendaagse kunstvormen zijn er te zien en te koop. Meer dan 30 galeries met honderden deelnemende kunstenaars trekken gemotiveerde kunstliefhebbers, -kopers en -verzamelaars op de sfeervolle Brink in het hart van Laren.

Art Laren heeft een hoge kwalitatieve uitstraling en een uitstekende reputatie. In een sfeervolle setting wordt relatief veel werk verkocht. Art Laren krijgt veel positieve publiciteit, de promotie van uw werk reikt hierdoor veel verder dan alleen op en tijdens de beurs. Onder meer spotjes op Radio1 en Radio4 zorgen voor landelijke promotie Art Laren.

Formulieren

  • Klik op de link voor de Algemene Voorwaarden.
  • Klik op de link voor het Inschrijfformulier (digitaal invulbare pdf)
    Tip: bestand downloaden en na het invullen de pdf bewaren met uw galerienaam. Een handmatig ondertekende print graag zenden naar het adres op het formulier.

Kosten Art Laren

De kosten van deelname aan Art Laren 2018 zijn als volgt:
- de huur van 1,5 paviljoen van 12x4 (48 m2) meter bedraagt € 5.925
- de huur van een paviljoen van 8x4 (32 m2) meter bedraagt € 3.950
- de huur van een tent van 4x4 (16 m2) meter bedraagt € 2.450
- de huur van een halve tent van 4x2 (8 m2) meter bedraagt € 1.400.

De genoemde prijzen zijn inclusief standbouw, inrichting en promotie en exclusief btw. De inrichting bestaat uit een stevige vloer met vloerbedekking, verlichtingsspots en harde wanden bekleed met flanel in de standaardkleuren zwart 9350 of antraciet 9800. Andere kleuren flanel zoals gebroken wit 0300, lichtgrijs 9900 en ecru 0009 op aanvraag tegen meerprijs vanwege de extra benodigde onderlaag.

Deelnemers kunnen zelf een korte omschrijving op de site plaatsen en foto's uploaden: een foto/logo op de galerie-overzichtspagina en - afhankelijk van de standgrootte - 3, 6, 9 of 12 foto's per deelnemer op de 'eigen' pagina.

Geïnteresseerde galeriehouders of sieraadvormgevers verzoeken we (06) 5375 2572 te bellen voor informatie en een aanvraagformulier, of een e-mail te sturen naar info@artlaren.nl. Graag met een link naar de website van de galerie.

Informatie over deelname opvragen